Uniforce  4/5 (2)

uniforce Professionals

 4/5 (2)
 4.5/5 (2)
 3.5/5 (2)
uniforce.nl

Succesvol en risicovrij blijven samenwerken met je opdrachtgever en intermediair? Uniforce Professionals hebben de vrijheid om elke opdracht te kunnen accepteren en de zekerheid van het sociale stelsel.

“Jij richt als zelfstandige, samen met Uniforce een B.V. op. Je wordt hiermee werknemer binnen je eigen B.V. en daardoor mag je werken voor wie je maar wil en zolang je maar wil. Bovendien heb je, als werknemer binnen je B.V., inkomenszekerheid. Je loopt nooit het risico om als schijnzelfstandige aangemerkt te worden. Door de Verklaring Uniforce Registratie die je ontvangt, lopen jij en je opdrachtgever nooit risico op boetes achteraf.”
Bron: uniforce.nl

Beoordeel deze voorziening

Responses

  1. Ben zelf onderdeel van de raad van advies van Uniforce Zelfstandig professionals die regelmatig het risico lopen dat hun werksituatie als schijnzelfstandig wordt beoordeeld zodat ze tegen hun wil in loondienst van bijvoorbeeld een payroller worden gedwongen. Deze mensen kunnen door voor Uniforce te kiezen alle opdrachten doen en zijn verzekerd in het sociaal stelsel.