SharePeople  5/5 (7)

Sharepeople v2

 5/5 (7)
 4.9/5 (7)
 5/5 (7)
sharepeople.nl

Dé voorziening bij arbeidsongeschiktheid voor ondernemers en zzp’ers, aldus SharePeople.

“Samen zorgen voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid. SharePeople is een jong, sterk groeiend netwerk van ondernemers en zzp’ers. We helpen elkaar om beter te ondernemen én geven elkaar een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar.”
Bron: sharepeople.nl

Beoordeel deze voorziening

Responses

  1. Heldere voorwaarden, eenvoudig in gebruik. je steunt de arbeidsongeschikten binnen je eigen groep, dat schept een band zonder dat je elkaar kent. Het aantal donaties dat ik heb gedaan is vele malen minder dan de dure verzekering die ik voorheen had. Duidelijke win-win constructie!

  2. Share People is een crowdsurreance. Je bent voor de eerste twee jaar arbeidsongeschiktheid verzekerd. Het werkt met een lidmaatschap bijdrage en donaties aan de ‘zieken’. Het werkt heel prettig door een goed algoritme betaal je nauwelijks aan donaties. Je kunt je reservering daarna weer investeren in je pensioen met als partner Bright Pensioen. De hoogte van jouw bedrag wat je nodig hebt als je zelf ziek wordt kun je zelf bepalen. Ik ben erg tevreden.

  3. SharePeople is een oplossing voor alle Modern Werkenden. Je kunt -zelfs als je weer in loondienst gaat- gewoon mee blijven doen (maar dat hoeft niet). Of je een dag in de week of fulltime ondernemer bent, maakt niet uit. Je beschikt over je eigen geld en kunt maandelijks uitstappen. SharePeople gaat een stapje verder dan alleen een voorziening bij ‘arbeidsongeschiktheid’ regelen: De meeste deelnemers gebruiken onze voorziening om hun pensioen mee aan te vullen, vooral via BrightPensioen (maar dat hoeft niet).

  4. Een netwerk van zzp’ers en ondernemers die elkaar helpen bij ondernemen en bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Bij ziekte is er een arbodienst bij betrokken die kan begeleiden en adviseren bij vragen hoe werk met de gezondheidsklachten te combineren.