CommonEasy  4.9/5 (8)

CommonEasy

 4.9/5 (8)
 4.8/5 (8)
 5/5 (8)
commoneasy.nl

Het alternatief voor arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers, aldus CommonEasy.

“Ziek zijn is een risico dat alle ondernemers lopen, ook jij.2 van de 100 ondernemers is bij ziekte langer dan een maand ziek.Samen met ons eigen netwerk kunnen we dit gemakkelijk opvangen.CommonEasy biedt jou een betrouwbare backup tot twee jaar.”
Bron: commoneasy.nl

Beoordeel deze voorziening

Responses

  1. Het concept van de cirkels is het concept van de toekomst voor netwerkorganisaties. Broodfondsen kunnen zich collectief bij Commoneasy aanmelden en zichzelf opheffen voor dit betere en modernere alternatief; wel de voordelen en niet de nadelen van het Broodfonds

  2. Ik ben vanaf het begin van dichtbij betrokken geweest en zeer te spreken over de zienswijze, uitvoering en integriteit van CommonEasy. Ik voel me er thuis.

  3. super initiatief. het zit zeer doordacht, gedegen en veilig in elkaar. En bovenal: de intentie klopt als een enorme bus. Ik ken de oprichters persoonlijk en ze deugen! Via Common Easy steun je elkaar. je kunt alles zelf instellen en dat werkt erg handig. Het is voor jezelf volledig beheersbaar.

  4. een heel mooi initiatief vanuit de vertrouwde en traditionele collectiviteit gedachte, met behulp van de technologie neergezet als een eigentijds verzekerings systeem.